ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ISO 9001:2015

Το ISO 9001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας το οποίο μπορεί να εφαρμοσθεί από κάθε επιχείρηση παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών.

Εστιάζει κυρίως στην Ικανοποίηση των Πελατών και την συνεχή βελτίωση και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο ενίσχυσης της φήμης της εταιρίας

Το πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις γενικές απαιτήσεις που αφορούν την ανάπτυξη, εφαρμογή και βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων μιας επιχείρησης.

Aπευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα στην αλυσίδα τροφίμων και μπορεί να εφαρμοστεί από όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το HACCP προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Hazard Analysis Critical Control Points. Είναι ένα σύστημα που διασφαλίζει την υγιεινή και τη ποιότητα των τροφίμων με στόχο τον περιορισμό της πιθανότητας εμφάνισης κινδύνων σχετικά με την υγεία του καταναλωτή.

Βασίζεται στις απαιτήσεις του CODEX ALIMENTARIUS, εφαρμόζεται σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους που ασχολούνται με την παραγωγή, τη μεταποίηση, τη συσκευασία, την αποθήκευση, τη μεταφορά και τη διάθεση προς πώληση τροφίμων. Είναι υποχρεωτικό από την Νομοθεσία

ISO 14001:2015

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το ISO 14001:2015 είναι ένα διεθνές πρότυπο το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Kύριος στόχος του ISO 14001:2015 είναι η προληπτική διαχείριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, μέσω των δεσμεύσεων για πρόληψη της ρύπανσης, συμμόρφωση με τη νομοθεσία και την διαρκή βελτίωση.

Η πιστοποίηση ενός οργανισμού με το πρότυπο ISO 14001 αποδεικνύει την συνεχή δέσμευση για βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ

Εφαρμογή εσωτερικών επιθεωρήσεων σε συστήματα Ποιότητας

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Συντήρηση και ανάπτυξη συστημάτων Ποιότητας

ISO 22000:2018
HACCP PLAN